• ”Vill du njuta lite mer av vardagen?”
  • ”Att få komma hem till ett skinande hem ger dig inte bara en härlig känsla,
    utan ger er lite mer tid över för varandra.”
Så hanterar vi Covid-19 >

Städhäxan AB är ett tryggt professionellt städföretag med fokus på kundernas behov som värnar om långsiktiga relationer med sina kunder och anställda. Vi erbjuder en hög servicenivå, effektiva rutiner och har hela tiden en vilja att utvecklas.
Vi värdesätter en god servicekänsla och har stor förståelse för kundens känslor om att låta en främmande person ta hand om ens hem.
Vi jobbar effektivt, noggrant och till ett bra pris.

Städhäxan är ett familjeföretag som startades upp augusti 2010 och har under denna tid vuxit i en lugn och stabil takt.
Vi jobbar i en nära relation med våra kunder då vi tycker att det är mycket viktigt att skapa ett förtroende mellan oss och kunden. Vi lägger stor vikt vid att vårt arbete alltid ska hålla högsta kvalitet. Vi är vana med att se till att våra kunder får precis det som dem har tänkt sig, och lite mer där till. Precis som om det vore vårt eget hem, vilket många av våra kunder kan intyga. 

I dagsläget har vi många kunder som gärna ställer upp som referenser. Finns det en önskan om att få kontakt med någon av dessa, så tveka inte att höra av er. Referenser är viktigt för oss, det gör alltid dig som kund trygg, vilket är vår högsta önskan.

Vår målsättning är att kunderna skall känna delaktighet och kunna påverka allt ifrån tider för städning till omfattning och personal.

22 december 2014 ombildades företaget till aktiebolag.