• ”Vill du njuta lite mer av vardagen?”
  • ”Att få komma hem till ett skinande hem ger dig inte bara en härlig känsla,
    utan ger er lite mer tid över för varandra.”
Så hanterar vi Covid-19 >

Städabonnemang

Den löpande städningen av ett hem kan vara svår att hinna med. Vi har många nöjda kunder som kan intyga om den härliga känslan av ett rent hem året runt!
Vår städpersonal använder kundens städredskap och kemikalier. När vår städerska ser att du behöver nya redskap eller kemikalier meddelar hon dig.

Om man som kund önskar att vi tillhandahåller städmedel och redskap så kan vi tillhandahålla det till våra inköpspriser (moms tillkommer).

Så här går det till

Så här går det till att få städabonnemang hos Städhäxan

1. Vi utför två provstädningar utan bindningstid där du betalar ordinarie städtaxa per timme. Du går igenom med städerskan hur du vill ha det, speciellt om du vill ha något utöver standardmomenten utfört. Eftersom det är svårt att veta i förväg hur mycket tid som krävs för att städa just ditt hem så städar vi helt enkelt tills det är klart. Om du vill så sätter vi ett tak på antalet timmar. Tänk på att provstädningen tar längre tid än vanligt i och med att städerskan inte ännu är van vid ditt hem.

2. Vi skriver avtal. Efter provstädningarna resonerar vi om resultatet och tidsåtgången och skriver ett avtal. Så långt vi har möjlighet försöker vi tillgodose dina önskemål om särskild dag och tid. De avtal vi idag har med andra kunder varierar från 8 timmar varje vecka till 3 timmar varannan vecka. Vi anpassar tiden vi spenderar hos dig efter dina önskemål och behov, med förbehållet att vi vill ha tillräckligt med tid för att kunna leverera en bra tjänst.

3. Städningen fortlöper nu enligt avtalet. Städerskan återkommer på avtalad dag och tid enligt schema.

Vi brukar vid några tillfällen skicka ytterligare en städhäxa med den ordinarie. Detta är för att ha en vikarie som kan ditt hem tillgänglig om din ordinarie städhäxa skulle bli sjuk.

 
Kvalité

Rätt städning förbättrar hemmets livskvalité och livslängd. Att leva i en miljö som är så ren som möjligt är viktigt för att vi människor ska må bra. Mår ditt hem bra så mår även du bra! Vi är måna om våra kunders välbefinnande. Därför lyssnar vi alltid på kundens önskemål.

 

Städgaranti

Vi ställer höga krav på vår personal, men om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi kommit överens om har vi även en kvalitetsgaranti. Kvalitetsgarantin innebär att städerskan kommer tillbaka och åtgärdar det som du är missnöjd med utan kostnad.

 

Fakturering och RUT-avdrag

Du betalar mot faktura som skickas antingen skickas som e-faktura, e-postfaktura eller vanlig pappersfaktura i samband med månadsskiftet. På fakturan specificerar vi datum, antal städtimmar, belopp, moms och övrig väsentlig information. Med vårt upplägg har du enkel kontroll på de totala utgifterna för din städservice.

Skattereduktionen är 50 procent av arbetskostnaden inklusive moms, men högst 75 000 kronor om året per person.

Så här fungerar rot- och rutavdraget https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete/saharfungerarrotochrutavdraget.4.d5e04db14b6fef2c866097.html#Rotochrutavdragetsstorlek

Mer information om skattereduktionen hittar du hos Skatteverket https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html