• ”Vill du njuta lite mer av vardagen?”
  • ”Att få komma hem till ett skinande hem ger dig inte bara en härlig känsla,
    utan ger er lite mer tid över för varandra.”

Vi vill hjälpa dig få mer tid över till det väsentliga här i livet.

Vi skräddarsyr tjänsten just för dig. Vid vårt hembesök går vi igenom era önskemål för att ge er bästa möjliga kvalité.
Städhäxan erbjuder en abonnemangstjänst där du kan välja mellan att ha städning en gång i veckan eller varannan vecka. 

Välkommen att ta kontakt med oss!

Med anledning av den rådande pandemin

Information från StädHäxan

StädHäxan håller sig uppdaterade gällande Coronavirusets (SARS-CoV-2, som kan orsaka sjukdomen COVID-19) utveckling och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Vi levererar som vanligt
Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte uppmanar vi våra kunder att höra av sig till vår kundservice om det finns misstanke om eventuell smitta eller om man har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.
Om du inte är kund idag men vill boka städning eller starta städabonnemang nu eller framåt så kontakta oss (tryck här) för att boka in ett telefonbesök, digitalt besök eller hembesök.

Inbokade städtillfällen
Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis bra att vara hemma när din StädHäxa kommer.

Det är bra att veta att vi kan vara flexibla med längd på städpasset och veckodag. Hör av dig till oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så löser vi det!

På StädHäxan har vi väldigt goda hygienrutiner och med anledning av den rådande situationen har vi informerat alla våra medarbetare om hur de ska agera för att minimera risk för smittspridning med hänvisning till Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har även implementerat särskilda desinfektionsrutiner när vår personal arbetar.

Kontakta oss
Om du har städabonnemang hos StädHäxan och har ytterligare frågor, kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nya kunder kan antingen använda formuläret, eller mejla oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Övriga frågor måndag-fredag kl. 8-17 (lunchstängt 13:00-14:00): Tel 013–3270051 

Personuppgiftshantering
Alla kunders personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR (den allmänna dataskyddsförordning (2017/679)).


 

Några av våra kunder

     
             
       XEAM